Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj veľký pozemok so starším domom vo Vrbovom

Ulica: Hoštáky
Obec: Vrbové
Okres: Piešťany
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
149 999 €
Exkluzívna ponuka

Popis nehnuteľnosti

Hestia reality ponúka na predaj veľký pozemok o celkovej výmere 1 322 m2, na ktorom je postavený samostatne stojaci rodinný dom. Murovaný dom má jedno nadzemné podlažie a bol postavený v roku 1973. Je napojený na všetky inžinierske siete okrem kanalizácie, ktorá sa nachádza v tesnej blízkosti za domom. Dispozične dom pozostáva z troch izieb, kuchyne, špajze, kúpeľne s WC, chodby a zádveria.

Celková výmera pozemku je aktuálne zapísaná ako Zastavaná plocha a nádvorie o výmere 714 m2 a Záhrada o veľkosti 608 m2. Na pozemku sa nachádzajú ovocné stromy, kde možno sadiť úžitkové a okrasné rastliny, pestovať plodiny a zeleninu, čím obohatíte svoj jedálny lístok o potraviny najvyššej kvality. Na rovinatý pozemok s miernym svahom sa dostanete samostatným vstupom z verejnej komunikácie.

V meste je veľmi dobre rozvinutá občianska vybavenosť, nižšie ceny a dobrá dostupnosť do okresného mesta Piešťany a na výjazd diaľnice D1. Vo Vrbovom, ktoré sa nachádza v blízkosti vodnej nádrže Čerenec sa nachádza kompletná občianska vybavenosť ako materské školy, základné školy, bilingválne gymnázium, potraviny, zdravotné stredisko, lekáreň, pošta a reštauračné zariadenia. 

Cena ponúkanej nehnuteľnosti je vrátane provízie sprostredkovateľa, ktorá obsahuje realitné poradenstvo, vypracovanie zmluvnej dokumentácie cestou advokátskej kancelárie a uhradenie poplatkov za prepis nehnuteľností. Takisto na požiadanie zabezpečíme služby hypotekárneho a finančného poradcu. V prípade seriózneho záujmu neváhajte a kľudne nás kontaktujte na info@hestiareality.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
spoluvlastníctvo
Plocha pozemku:
1322 m2
Typ zeme:
mierne svahovitá
Teritórium:
Intravilán
Šírka pozemku:
27 m
Dĺžka pozemku:
49 m
Úžitková plocha:
105 m2
Zastavaná plocha:
105 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
3
Energetický certifikát:
žiadne
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Pivnica:
áno
Sklad:
áno
Rok výstavby:
1973
Počet poschodí od prízemia vyššie:
1
Celková plocha:
105 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Voda - na pozemku - vodný zdroj:
áno
Elektrika - na pozemku - 230 V:
áno
Plyn - na pozemku:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti